Warning: Undefined array key "options" in /srv/users/landsforeningen1001dager/apps/landsforeningen1001dager/public/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Gråt og trøstens ABC - Landsforeningen 1001 dager

Foreldresupport:   Ring: 116 123 (tast 2)

Gråt og trøstens ABC

Hør på lydfil og lær om  noe som heter «Trøstetrappen». Den forteller om en logikk som kan hjelpe oss med å finne rett måte å trøste på og til rett tid, når babyen din gråter.

 

Inger Pauline Landsem er styremedlem i LF 1001 dager. Hun er også spesialsykepleier/forsker ved Universitetssykehuset Nord-Norge & 1.amanuensis ved Institutt for helse og omsorgsfag, UIT Norges arktiske universitet. LF 1001 dager anbefaler alle nye foreldre å høre på den 10 minutter lange lydfilen. Kunnskapsbasert, informativ og lest opp med Inger Pauline sin varme stemme ❤️

Du kan nå støtte oss gjennom Vipps!

Skriv navn og e-post i kommentarfeltet. Bruk vårt nr.:

505593