Warning: Undefined array key "options" in /srv/users/landsforeningen1001dager/apps/landsforeningen1001dager/public/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Mini-konferanse på Stortinget og møte på Legenes hus - Landsforeningen 1001 dager

Foreldresupport:   Ring: 116 123 (tast 2)

Mini-konferanse på Stortinget og møte på Legenes hus

I mange land er perinatal psykiatri et eget fagfelt. Slik er det ikke i Norge. Landsforeningen 1001 dager tar sammen med flere profesjonsforeninger til orde for at perinatal mental helse trenger tverrprofesjonelt engasjement.

Les mer om mini-konferansen på Stortinget og vårt møte på Legenes hus i forrige uke.

Trykk her

Du kan nå støtte oss gjennom Vipps!

Skriv navn og e-post i kommentarfeltet. Bruk vårt nr.:

505593